Bij Noelanders in Wellen vieren we carnaval met passie en plezier, en we nodigen jou uit om met ons mee te doen aan de festiviteiten! Onze winkel is jouw one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt om je carnavalservaring onvergetelijk te maken.

Maak je klaarvoor Carnaval Borgloon

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan carnavalskostuums, accessoires en decoraties, zorgvuldig samengesteld om aan al jouw feestbehoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke kostuums voor de hele familie, opvallende accessoires om je look compleet te maken, of feestelijke decoraties om je huis of feestlocatie te versieren, wij hebben het allemaal!

Waarom Noelanders?

Lokale expertise: Als een vertrouwde naam in de regio zijn we gepassioneerd over carnaval en kennen we de unieke tradities en festiviteiten van Borgloon als geen ander.

Uitgebreide selectie: Onze winkel in Wellen biedt een brede selectie aan hoogwaardige kostuums, accessoires en decoraties, zodat je alles wat je nodig hebt op één plek kunt vinden.

Persoonlijke service: Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte kostuum of de ideale decoratie, en om al je vragen te beantwoorden.

Bezoek onze winkel in Wellen

Kom langs bij Noelanders in Wellen en ontdek alles wat je nodig hebt voor een fantastisch carnavalsseizoen in Borgloon. Of je nu een ervaren carnavalsvierder bent of voor het eerst deelneemt aan de festiviteiten, wij staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van alles wat je nodig hebt om van dit carnaval een onvergetelijk feest te maken!

Vier Carnaval Borgloon

Wacht niet langer en bereid je voor op een spectaculair carnavalsseizoen met Noelanders in Wellen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en samen met jou carnaval in Borgloon te vieren!