Bij Noelanders in Wellen nodigen we je uit om samen met ons carnaval te vieren in Sint-Truiden! Onze winkel is dé plek waar je alles vindt om jouw carnavalservaring in Sint-Truiden onvergetelijk te maken.

Carnaval Sint-Truiden

Bij ons vind je een uitgebreide collectie carnavalskostuums, accessoires en decoraties, zorgvuldig samengesteld om aan al jouw feestbehoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke kostuums voor het hele gezin, opvallende accessoires om je look compleet te maken, of feestelijke decoraties om je huis of feestlocatie te versieren, wij hebben alles wat je nodig hebt!

Waarom Noelanders?

Lokale expertise: Als een vertrouwde naam in de regio kennen we de unieke carnavalstradities en festiviteiten van Sint-Truiden als geen ander. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte carnavalsoutfit of decoratie.

Uitgebreide selectie: Onze winkel in Wellen biedt een breed scala aan hoogwaardige kostuums, accessoires en decoraties, waardoor je alles wat je nodig hebt op één plek kunt vinden.

Persoonlijke service: Bij Noelanders staan we bekend om onze vriendelijke en persoonlijke service. We helpen je graag bij het vinden van de ideale kostuums en decoraties voor jouw carnavalsfeest in Sint-Truiden.

Bezoek onze winkel in Wellen

Kom langs bij Noelanders in Wellen en ontdek alles wat je nodig hebt voor een fantastisch carnavalsseizoen in Sint-Truiden. Of je nu een doorgewinterde carnavalsvierder bent of voor het eerst deelneemt aan de festiviteiten, wij verwelkomen je graag en helpen je bij het vinden van alles wat je nodig hebt om van dit carnaval een onvergetelijk feest te maken!

Vier Carnaval Sint-Truiden

Wacht niet langer en bereid je voor op een spectaculair carnavalsseizoen met Noelanders in Wellen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en samen met jou carnaval in Sint-Truiden te vieren!