Bij Noelanders in Wellen vieren we carnaval met passie en plezier, en we nodigen jou uit om met ons mee te doen aan de festiviteiten! Onze winkel is dé plek waar je alles vindt om je carnavalservaring in Tongeren onvergetelijk te maken.

Carnaval Tongeren

In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan carnavalskostuums, accessoires en decoraties, speciaal samengesteld om aan al jouw feestbehoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke kostuums voor de hele familie, opvallende accessoires om je look compleet te maken, of feestelijke decoraties om je huis of feestlocatie te versieren, wij hebben alles wat je nodig hebt!

Waarom Noelanders?

Lokale expertise: Als een gevestigde naam in de regio kennen we de unieke carnavalstradities en festiviteiten van Tongeren als geen ander. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte carnavalsoutfit of decoratie.

Uitgebreide selectie: Onze winkel in Wellen biedt een breed scala aan hoogwaardige kostuums, accessoires en decoraties, zodat je alles wat je nodig hebt op één plek kunt vinden.

Persoonlijke service: Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de ideale kostuums en decoraties voor jouw carnavalsfeest in Tongeren.

Bezoek onze winkel in Wellen

Kom langs bij Noelanders in Wellen en ontdek alles wat je nodig hebt voor een fantastisch carnavalsseizoen in Tongeren. Of je nu een doorgewinterde carnavalsvierder bent of voor het eerst deelneemt aan de festiviteiten, wij staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van alles wat je nodig hebt om van dit carnaval een onvergetelijk feest te maken!

Vier Carnaval Tongeren met Noelanders!

Wacht niet langer en bereid je voor op een spectaculair carnavalsseizoen met Noelanders in Wellen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en samen met jou carnaval in Tongeren te vieren!